Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Super Bowl Party in Hard Rock Cafe Amsterdam

Door corona was het een tijdje van de agenda, maar het Hard Rock Café in Amsterdam organiseert dit seizoen weer een ouderwetse Super Bowl Party. Op 12 februari om 23:30 uur opent het Café de deuren voor iedereen die van het american football feest wil genieten. In tegenstelling tot voorgaande edities bepaal je nu min of meer zelf je prijs.

Een toegangskaart voor het feest is te bestellen voor €29.95. Voor deze prijs krijg je toegang en een mooie seat en zie je de footballfinale op de diverse grote schermen in het restaurant en krijg je twee consumptiemunten op de koop toe. Bovendien geniet je voor deze prijs van gratis popcorn en hotdogs en cheerleader optredens.

Je kunt je toegangskaartje upsizen met enkele traditionele gerechten op de Hard Rock Cafe kaart. De gerechten zijn te bestellen na binnenkomst. Kies je twee gerechten uit onderstaand rijtje, dan betaal je €29,95, voor drie gerechten ga je naar €40,95. Ben je echt onverzadigbaar, dan kun je ook vier gerechten bestellen. Je betaalt daar dan €50,95 voor.

De lijst van gerechten waar je uit kunt kiezen:

Classic Nachos
Wings
1/2 Baby Back Ribs
All-American Sliders
Buffalo-Style Sliders
Tupelo Chicken Tenders
Onion Ring Tower
Cheese Fries

Ook kun je een bucket of bier bijstellen als je echt dorstig bent. Een klein emmertje met 5 Heineken biertjes kost €29.95, terwijl een grote emmer met 25 biertjes je €100 euro kost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *