Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Derek Carr neemt tijd voor nieuwe werkgever

Derek Carr neemt de tijd om een nieuw team uit te zoeken. De quarterback werd door de Las Vegas Raiders te kennen gegeven dat er geen toekomst meer voor hem is bij het team, maar weigerde een trade naar de New Orleans Saints. Carr kon dat doen, omdat hij een no-trade clausule in zijn contract had. Voor de Raiders zat er niets anders op dan de quarterback dan maar te ontheffen van zijn verantwoordelijkheden.

Carr zoekt op de free agent markt naar het juiste team. Een overgang naar de New Orleans Saints sluit hij niet uit, maar doordat hij free agent is kan hij nu zijn eigen contracteisen inbrengen voor een verblijf in New Orleans.

Een andere gegadigde die zich nadrukkelijk mengt in de strijd om een handtekening van Carr is New York Jets. Naar verluidt zit het technisch management van de Jets vrijdagavond om tafel met de quarterback om wat zaken te bespreken. 

Aangezien meerdere teams interesse in Carr als free agent hebben getoond (waaronder ook de Commanders, Titans en Panthers) kan de quarterback de situatie uitmelken.

Hij is 31 jaar, dus zijn keuze is bepalend voor hoe Carr de geschiedenisboeken in gaat. 

Derek Carr speelde zijn hele American football loopbaan bij de Raiders. Hij maakte de verhuizing van Los Angeles naar Las Vegas mee. In totaal kwam hij 142 wedstrijden uit voor de Silver & Black. Gedurende die tijdspanne gooide Carr 215 touchdowns ten opzichte van 99 onderscheppingen. Hij gooide iets meer dan 35 duizend yards bij elkaar. Ondanks deze prima statistieken kon hij niet verhinderen dat hij gedurende zijn loopbaan maar 63 van zijn 142 wedstrijden won.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *