Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Arnhem Falcons naarstig op zoek naar defensive coordinator

Terwijl de seizoensopener tegen de Lelystad Commanders zondag op de rol staat, zitten de Arnhem Falcons nog altijd zonder defensive coordinator. De club plaatste onlangs opnieuw de vacature op social media, maar dat heeft vijf dagen voor het duel nog altijd geen resultaat gehad.

Het was voor Arnhem Falcons sowieso al een ingewikkeld off-season. Oud-gedienden Martin Doomen (HC) en Jeroen Daams gaven aan te gaan stoppen en de Falcons probeerden van buitenaf nieuwe coaches aan te trekken. Zonder succes.

Om in elk geval de belangrijkste positie op te vullen is Dylan von Gerhardt doorgeschoven van offensive coordinator naar head coach. De voormalig wide receiver van de Amsterdam Crusaders maakt zijn debuut als eindverantwoordelijke.

Maar het invullen van de positie DC is dus nog altijd niet gelukt. Volgens voorzitter Michel van Rijswijck is het nog altijd zeer lastig om coaches te vinden, een bekend probleem in Nederland. Hij meldt dat HC Von Gerhardt de taken voorlopig waarneemt, samen met de ervaren spelers.

Wie interesse heeft in de positie van defensive coordinator in Arnhem kan zich melden via het mailadres of telefoonnummer in onderstaande advertentie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *