Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Amsterdam Crusaders komen met seizoenkaart; vanavond thuis tegen Ghent

De Amsterdam Crusaders spelen dit seizoen in de BNL. Om het aantrekkelijk te maken om alle thuiswedstrijden in 2023 te bezoeken, komt de club met een laagdrempelige seizoenkaart.

De vijf thuiswedstrijden (4 BNL thuiswedstrijden + een oefenwedstrijd tegen Münster Blackhawks) zitten verpakt in een kaart die je 35 euro kost. Als seizoenkaarthouder krijg je bovendien een aantal verrassingen. Een seizoenkaart voor de Amsterdam Crusaders koop je hier. Ook is het mogelijk losse kaarten te bestellen voor de afzonderlijke wedstrijden. Deze tickets kosten 10 euro en zijn hier verkrijgbaar.

De Amsterdam Crusaders spelen vanavond tegen Ghent Gators. Het is de tweede wedstrijd van de Amsterdamse formatie in de BNL, nadat vorige week met 12-30 werd gewonnen van Kasteel Nitros. De uitslag laat niet zien hoe spannend het lange tijd was op het veld. Pas na een safety in het derde kwart wist de Cru bij de Belgen weg te lopen.

Vanavond tegen de Ghent Gators wordt een iets ander wedstrijdbeeld verwacht. De debuutwedstrijd van Ghent Gators was er niet eentje om in te lijsten. De ploeg uit Ghent verloor met 0-48 van de andere debutant in de BNL, Brussels Black Angels.

Foto: Sandra Ruhe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *