Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Chicago berooft Carolina Panthers van bruidsschatten

De Chicago Bears hebben niet langer de eerste overall pick in de 2023 NFL Draft. Die pick behoort nu toe aan de Carolina Panthers. De Panthers gaven een aantal bruidschatten op voor de mogelijkheid om eind april de nieuwe franchise quarterback op te halen. De vraag die iedereen zich echter stelt is: op welke quarterback zijn ze verliefd geworden?

De Carolina Panthers geven heel wat op aan de Chicago Bears om de eigen toekomst rooskleurig te maken. Chicago Bears geeft de first overall pick op en krijgt hiervoor de first round pick van Carolina in 2023 (ninth overall) en de second round pick van Carolina (61 overall). Hiernaast krijgen ze een first-rounder van Carolina in 2024 en een second-rounder in 2025. Alsof dat nog niet genoeg is, dealen de Carolina Panthers ook nog hun beste aanvallende speler naar de Windy City. Wide receiver D.J. Moore speelt zodoende vanaf komend seizoen met quarterback Justin Fields.

Door welke quarterback zijn de Panthers bereid gevonden om zoveel kapitaal op te geven? Waarom wilden ze zo graag naar de top van het board? Is het Bryce Young, over wie veel twijfels werden gezaaid in Indianapolis of is het C.J. Stroud die een aangename Combine had om naar te kijken? Of zijn de Panthers zo verliefd geworden op de record-setting Anthony Richardson, dat ze besloten hebben het risico niet te willen lopen hem kwijt te raken?

De Carolina Panthers lijken vooralsnog zelf geen idee te hebben. Of zoals hoofdcoach Frank Reich zegt: “We hebben nog iets meer dan zestig dagen om erachter te komen welke quarterback het beste bij ons past.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *