Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tweede plaats Eerste Divisie voor Wildcats na shut-out-zege

De Maastricht Wildcats nestelen zich na twee speelrondes op plaats twee van de Eerste Divisie. Het versloeg de Utrecht Dominators en gaat op onderling resultaat in één klap over de Domstedelingen heen.

De Zuid-Limburgers verloren hun eerste wedstrijd nipt van combiteam Gladiators. De Utrecht Dominators wonnen juist makkelijk van de West Frisian Outlawz, maar konden in deze thuiswedstrijd geen vuist maken tegen de Wildcats.

Op het sportpark in Utrecht kwam Maastricht weg met een 0-18 overwinning op de Dominators, die vorig jaar nog bijna promoveerden. Nu zakken ze een plekje naar plaats 3, omdat Maastricht er voorbij komt.

Komend weekend krijgen de Dominators weer een flinke kluif voor de kiezen, dan speelt het een uitwedstrijd tegen de Gladiators in Enschede. De Maastricht Wildcats hebben een bye-week en komen niet in actie.

Stand AFBN Eerste Divisie:
1. Gladiators – 2-0
2. Maastricht Wildcats – 1-1
3. Utrecht Dominators – 1-1
4. Den Haag Raiders – 0-1
5. West Frisian Outlawz – 0-1

Programma speelronde 3:
19 maart:
Gladiators – Utrecht Dominators
Den Haag Raiders – West Frisian Outlawz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *