Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Flevo Phantoms gastheer Tulip Bowl XXXVII

De Flevo Phantoms spelen dit seizoen geen Eredivisie. Het heeft de ploeg er echter niet van weerhouden om een succesvol bod te doen op de organisatie van de Tulip Bowl. Tulip Bowl XXXVII vindt op 8 en 9 juli plaats bij de velden van de club in Almere Haven.

Het is de derde keer in tien jaar tijd dat Almere de organisatie op zich neemt. De laatste keer was dat in juli 2017, toen de eindstrijd werd gehouden in het Yanmar Stadion van Almere City FC. Die Keuken Kampioen Divisie ploeg had destijds nog kunstgras.

De laatste negen eindronden zijn georganiseerd door Arnhem Falcons (4), Amsterdam Crusaders (3) en Almere (2). In 2020 en 2021 werd er geen finale gespeeld, vanwege het coronavirus. Meer nieuws over het programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

Amsterdam Crusaders is regerend kampioen, maar raakt die titel dit jaar sowieso kwijt. De Amsterdamse formatie komt niet uit in de AFBN Eredivisie, maar in de BNL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *