Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Nieuwe koploper Eerste Divisie

De derde speelronde van de AFBN Eerste Divisie kende overwinningen voor de domstedelingen en hofstedelingen. Een kleine recap.

De eerste nederlaag voor combiteam Gladiators in de Eerste Divisie is een feit. De Utrecht Dominators, die vorige speelronde nog een shut-out te verduren kregen van de Maastricht Wildcats, wonnen in Enschede van de koploper. De Dominators deelden zondag bovendien zélf een shut-out uit: 0-19. Met de zege zijn de Utrechters nu op basis van onderling resultaat de lijstaanvoerder op het tweede niveau.

De West Frisian Outlawz hebben de endzone voor het eerst dit seizoen bereikt, maar een overwinning bijscrhijven lukte nog niet. In Den Haag herpakten de Raiders zich na hun ruime nederlaag tegen de Gladiators door het duel met de Westfriezen met 26-10 te winnen. De hofstedelingen kunnen nu uitzien naar het treffen met de Maastricht Wildcats, waarin bepaald wordt wie aanhaakt en wie even afhaakt.

Stand AFBN Eerste Divisie:
1. Utrecht Dominators – 2-1
2. Gladiators – 2-1
3. Maastricht Wildcats – 1-1
4. Den Haag Raiders – 1-1
5. West Frisian Outlawz – 0-2

Programma speelronde 4:
2 april
West Frisian Outlawz – Gladiators
Maastricht Wildcats – Den Haag Raiders

(Archieffoto)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *