Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Cru-safety Soufyan Dardour wordt prof bij Rhein Fire

De Amsterdam Crusaders raken één van hun beste spelers voorlopig kwijt aan de Rhein Fire. Soufyan Dardour, die de laatste jaren een levensgevaarlijke safety bleek voor de hoofdstedelingen, tekende deze week bij de European League of Football-franchise.

De defensive back heeft al ervaring met spelen bij de oosterburen. Naast voor de Amsterdam Crusaders speelde Dardour namelijk in Duitsland al voor de Cologne Crocodiles en de Düsseldorf Panther.

Dardour is bepaald niet de eerste Nederlander die neerstrijkt bij de Fire, na vorig seizoen onder meer Thomas van den Oort en Tyrese Owusu-Bediako. Offensive lineman Arnoud Holierhoek is zelfs bezig aan z’n tweede seizoen bij de donkerroden.

Het ELF-seizoen is in volle gang en Rhein Fire heeft zichzelf in hun tweede seizoen in de league ontpopt tot titelkandidaat. De Düsseldorfers gaan met een 8-0 record aan kop van de Western Conference en zijn één van de twee ongeslagen teams in de league, samen met de Vienna Vikings.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *