Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Aaron Rodgers na vier plays klaar in New York

De hype rond de komst van quarterback Aaron Rodgers naar New York Jets kan begraven worden. De veteraan quarterback hield het in de seizoensopener tegen Buffalo Bills op Monday Night Football welgeteld vier plays vol. 55 speelseconden stond hij op het veld, toen de toekomstig Hall of Famer werd gesacked en zijn Achillespees afscheurde.

Zonder Aaron Rodgers wisten de New York Jets alsnog te winnen van de Buffalo Bills (16-22 in overtime), maar tot echt veel vreugde zal de overwinning in de kleedkamers niet hebben geleid. Zeker niet toen bekend werd dat Rodgers voor de rest van het seizoen is uitgeschakeld.

Dat New York Jets won van de Buffalo Bills lag in ieder geval niet aan backup Zach Wilson. Hij voltooide weliswaar twee derde van zijn passes voor 140 yards, maar had hulp van een acrobatische Garrett Wilson nodig om op het scorebord te komen. Vooral de verdediging van de Jets liet zien dat het dit seizoen hoge ogen kan gooien. Het maakte Buffalo Bills quarterback Josh Allen het leven zuur door hem drie keer te onderscheppen. Bovendien verloor Allen een fumble aan de Jets verdediging.

Met een 16-16 stand na vier kwarten spelen moest er overtime aan te pas komen om de wedstrijd te beslissen. Dat is het moment dat de special teams van de Jets de kers op de taart zetten. Nadat de eerste overtime drive van Buffalo Bills was stukgelopen op de eigen 23 yards lijn, moest de punter in stelling worden gebracht. De punt van punter Martin werd voor een walk-off touchdown over 65 yards teruggelopen voor de onderscheidende punten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *