Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

AFC: Texans – Colts spelen volgende week win-and-in

De Houston Texans reizen volgende week af naar de Indianapolis Colts voor een do-or-die wedstrijd op zaterdagnacht. In de AFC zijn nog drie play-offs spots te verkrijgen en twee daarvan lijken toe te behoren aan de AFC South. De Jacksonville Jaguars mogen op papier geen moeite hebben met hun opponent Tennessee Titans. De Colts hebben op dit moment de laatste spot in handen, maar moeten Texans verslaan om dit ticket te punchen.

De Buffalo Bills spelen de laatste reguliere wedstrijd van het seizoen. Wedstrijd 272 kan nog ergens om gaan. De Bills staan momenteel op een play-off plek, maar komen Miami Dolphins tegen in de slotronde. De Dolphins zijn aardig de wonden aan het likken na een afstraffing door Baltimore Ravens (56-19). Een overwinning van de Bills op de Dolphins betekent dat Buffalo alsnog de kroon in de AFC East pakt. Ook een nederlaag kan Buffalo nog een play-off spot opleveren, maar dan is de ploeg afhankelijk van de resultaten in Baltimore (vs. Pittsburgh Steelers) en Tennessee (vs Jacksonville).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *