Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Amsterdam Crusaders blijven ongeslagen

De Amsterdam Crusaders blijven ongeslagen in de derde editie van de BNL competitie. In de Nederlands-Belgische topliga had de ploeg de grootste moeite met Limburg Shotguns, maar wist het in eigen huis uiteindelijk een 35-30 overwinning over de streep te trekken.

Ook de Rotterdam Trojans wisten te winnen. Nadat de ploeg vorige week de meerdere moest erkennen in de Cru, ging de formatie voor de tweede keer over een Belgische opponent heen. De Brussels Tigers werden op eigen grond met 0-35 verslagen, waardoor de Rotterdammers serieus aanstalte maken om dit seizoen hoge ogen te gooien in de eerste editie van de BNL.

Het Belgische onderonsje tussen Kasteel Nitros en Brussels Black Angels eindigde in een ruimte overwinning voor de hoofdstedelingen. Brussel won de match met 7-39.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *