Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Sterreceiver Stefon Diggs naar Texans

Er gingen al langer geruchten dat wide receiver Stefon Diggs en quarterback Josh Allen op elkaar uitgekeken waren en daar hebben de Buffalo Bills nu naar gehandeld. De sterreceiver verruilt de Bills voor de Houston Texans. De Buffalo Bills krijgen een pick in de tweede ronde van de 2025 NFL Draft in ruil. De Texans kregen deze pick eerder in ruil met de Minnesota Vikings.

De Texans kregen naast Diggs ook nog een pick in de zesde ronde van de aankomende Draft en een vijfde ronde pick in de Draft van 2025.

Diggs kwam in 2023 tot 107 catches voor 1183 yards en 8 touchdowns. Hiermee heeft hij in alle vier de seizoenen dat hij in Buffalo speelde meer dan 100 catches binnengehengeld. Zijn acht scores waren wel zijn laagste output sinds 2020, het eerste jaar dat hij voor Buffalo uitkwam. In totaal kwam hij in Buffalo tot 445 catches en 37 touchdowns.

Quarterback C.J. Stroud krijgt in ieder geval een nieuw speeltje, waarmee hij mag proberen zijn succes van afgelopen seizoen te overtreffen. De Texans haalden de Play-Offs en wonnen in de Wildcard ronde van de Cleveland Browns. Met deze aanwinst zijn zij vastberaden die prestatie te overtreffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *