Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Jacksonville Jaguars lijven Josh Allen in

De Jacksonville Jaguars hebben zich voor de komende vijf jaar verzekerd van de diensten van Josh Allen. De pass rusher, niet de quarterback.

De verdediger is een hoeksteen van de verdediging van Jacksonville en kreeg daarom een aardige salarisverhoging. Voor de komende vijf jaar betaalt de ploeg uit Florida 150 miljoen dollar uit aan de rusher, waarvan 88 miljoen dollar gegarandeerd is.

Allen werd als zevende gekozen in de NFL Draft van 2019 en speelde dus in het vijfde jaar van zijn rookie contract. Eerder dit offseason kreeg hij de franchise tag opgelegd, maar het team en de verdediger zijn er nu toch uit gekomen. De 26-jarige Allen kende het vorige NFL-seizoen zijn beste jaar. Hij stond alle wedstrijden in de basis en werd verkozen tot de Probowl met 17,5 sacks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *