Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

NFL-matchup in Brazilië bekendgemaakt

De NFL speelt op de vrijdag van de openingsronde van het nieuwe seizoen een competitiewedstrijd in het Braziliaanse Sao Paulo. Nadat eerder al bekend werd dat de Philadelphia Eagles naar het Zuid-Amerikaanse land af zouden reizen, is nu ook de tegenstander bekendgemaakt. De Green Bay Packers, ongetwijfeld niet toevallig het team met dezelfde kleuren als de Braziliaanse vlag, zijn de tegenstander.

De wedstrijd in Brazilië is de eerste van vijf internationale NFL-wedstrijden. De andere vier wedstrijden zijn toegewezen aan Engeland en Duitsland. De wedstrijd wordt gespeeld in de Neo Quimica Arena van het Braziliaanse Corinthians. Het stadion fungeerde tijdens het WK als een speelstadion. 49.205 toeschouwers kunnen het stadion in.

Het is de eerste keer in 54 jaar dat de NFL in de openingsronde van de competitie op vrijdag speelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *