Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Will Levis: ‘Niet bang om te investeren en willen winnen’

Veel veranderingen bij de Tennessee Titans. De Titans, die onder Mike Vrabel vooral bekend stonden als een defensief team, hebben dit jaar veel aanvallende versterkingen binnengehaald. Quarterback Will Levis, die zijn tweede seizoen in gaat, moet de steeds hoger wordende verwachtingen waar gaan maken.

Na het verlies van running back Derrick Henry hebben de Titans gekozen om te investeren in hun aanval. Henry was jarenlang het gezicht van de Titans aanval. Veel goede spelers waren er niet om hem heen. Na acht jaar en 9502 rushing in Tennessee, moeten de Titans zonder hem verder.

Vorig seizoen haalden de Titans receiver DeAndre Hopkins binnen. Dit seizoen gingen de investeringen verder. Calvin Ridley, Tony Pollard en Tyler Boyd werden verwelkomd. Vooral Ridley krijgt een gigantisch contract. Ridley was de beste receiver beschikbaar op de markt deze lente. Daardoor waren er veel bieders. De Titans wisten de Patriots te overbieden, waardoor de Titans een nieuwe ster receiver hebben. Ook hebben de Titans hun zevende selectie besteed aan tackle J.C. Latham, van wie veel verwacht wordt als beschermer van Levis.

‘Het wordt fantastisch. Dit gaat iedereen beter maken’, zo luidde Levis, die ook geprijsd werd door zijn nieuwe coach Brian Callahan, de voormalig offensive coordinator van de Bengals. ‘Hij is veel beter geworden in een korte tijd, dat komt door zijn mentaliteit. Dat is alles dat je kan vragen van een jonge speler’. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *