Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

NFL Draft 2026 toegewezen aan Pittsburgh

De NFL heeft aangekondigd dat de 2026 NFL Draft plaatsvindt in Pittsburgh. Het Acrisure Stadium en het iconische Point State Park fungeren hierbij als decor. De league kondigde de toewijzing gisteren aan tijdens de NFL Spring League Meeting in Nashville.

“De NFL Draft is een van de grootste en meest verwachte sportevenementen van het jaar en we zijn blij om samen te werken met de Pittsburgh Steelers en VisitPITTSBURGH voor ons evenement in 2026”, aldus NFL-commissaris Roger Goodell.

Gedurende het driedaagse evenement organiseert Pittsburgh een reeks Draft-activiteiten, waaronder een verscheidenheid aan community-evenementen, Concert Series gepresenteerd door Bud Light en NFL Draft Experience – het ultieme fanfestival van de NFL.

De NFL Draft is het grootste evenement buiten het seizoen in de competitie geworden. Sinds 2015 hebben meer dan 3 miljoen fans in het hele land de Draft-festiviteiten persoonlijk bijgewoond. Recentelijk trok de NFL Draft 2024 in Detroit een recordaantal van 775.000 fans naar Motown. Gridiron was hierbij — een verslag vind je in Gridiron 6, die 10 juni verschijnt. Een abonnement op Gridiron scoor je hier.

De 2025 NFL Draft, gepresenteerd door Bud Light, vindt plaats in Green Bay van 24 tot 26 april 2025.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *