Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Dalvin Cook hoopt op kans tijdens trainingskamp

Voormalig Minnesota Vikings running back Dalvin Cook wil dit trainingskamp aansluiten bij een nieuw team. Vorig jaar had Cook niet een heel trainingskamp, halverwege het seizoen tekende hij bij de New York Jets. Na een teleurstellend seizoen wil Cook een hele voorbereiding mee doen.

‘Ik wil nieuwe teamgenoten en coaches laten zien dat ik het nog steeds heb. Dat Dalvin nog steeds Dalvin is’, vertelde Cook aan NFL Network. Cook komt af van een teleurstellend seizoen. Na vier seizoenen met minstens 1100 yards bij de Vikings ging Cook naar New York. Hier stelde hij teleur, met 214 yards en 67 carries. 

Cook werd aan het einde van het seizoen verlost van zijn contract. Daardoor kreeg hij de kans om voor een play-off team te spelen. Cook tekende een nieuw contract bij de Ravens, maar ook hier kon hij geen impact maken met maar 23 yards en acht carries. De Ravens verloren uiteindelijk in de AFC Championship wedstrijd van de Chiefs.

Cook lijkt niet meer de speler die hij ooit was. Hij lijkt zelf te geloven dat hij nog talent heeft, maar dit moet hij aan teams gaan bewijzen. Twee seizoenen geleden, in 2022, had Cook nog 1173 yards en 8 touchdowns. Hij moet teams overtuigen dat dat niveau er nog steeds in zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *