Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gridiron 6 vanaf 8 juni op de deurmat

Gridiron – The Magazine 6 ligt 8 juni op de deurmat. Het blad komt twee weken later uit dan verwacht, omdat wij de bevindingen rondom de NIL-besluitvorming graag mee wilden nemen in dit huidige nummer.

In deze zesde editie van hét American football tijdschrift van Nederland besteden wij uiteraard veel aandacht aan de NFL Draft. Gridiron The Magazine was aanwezig bij de selectieprocedure in Motown en tekende haar ervaringen op. Uiteraard is een uitstapje naar Detroit ook een goede reden om Lions’ legende Barry Sanders eens goed te evalueren om om te kijken wat de rol van Mr. Irrelevant is op de Draft.

In Gridiron 6 ook aandacht aan de New England Patriots, de dynastie die als een kaartenhuis is ingestort na het vertrek van quarterback Tom Brady. Met het vertrek van Brady en Bill Belichick werpt de vraag zich op: welke NFL-beleidsbepalers zijn nog meer voor een Roast? Ook was de redactie aanwezig bij de St Louis Blackhawks, de Lightning Leiden en sprak het met WFA Europe. Genoeg te vinden in Gridiron 6 dus, het nummer is vanaf volgende week online te krijgen voor slechts 7,95 (inclusief verzendkosten)!

Voor 29,95 kun je ook een abonnement bestellen. Voor dit bedrag krijg je 4 nummers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *