Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Aaron Rodgers: ‘Als ik mijn niveau haal hebben we altijd een kans’

Aaron Rodgers is klaar voor het volgende seizoen. De meest besproken speler voorafgaand aan vorig seizoen wil dit jaar succes hebben en denkt dat dit kan met de Jets. Vorig seizoen eindigde het jaar van Rodgers na vier snaps en gooide hij maar één pass voordat hij zijn Achilles scheurde.

Nieuw seizoen, dezelfde Aaron Rodgers. Vorig seizoen kon Rodgers niet bewijzen dat hij nog steeds het niveau heeft dat ervoor zorgde dat hij vier MVP’s won. De Jets wisten vorig seizoen Aaron Rodgers binnen te halen in een trade met de Packers. Zij investeerden direct in mensen met wie Rodgers eerder succes had. Randall Cobb en Allen Lazard tekenden bij de Jets en Nathaniel Hackett werd de nieuwe offensive coordinator.

Vanwege de vroege blessure van Rodgers wisten de Jets weinig succes te boeken. Met Zach Wilson, Tim Boyle en Trevor Siemian als quarterbacks viel dit ook wel te verwachten. Rodgers wil de teleurstelling van vorig seizoen herstellen. ‘Ik heb altijd vertrouwen. Als ik op het veld doe wat ik kan, zijn we een van de weinige teams die een kampioenschap kunnen winnen’, zei Rodgers op SiriusXM Mad Dog Sports Radio.

De Jets investeerden dit seizoen nog meer in Rodgers. In de draft werd tackle Olumuyiwa Fashanu geselecteerd met de elfde selectie. Verder werden twee running backs en receiver Malachi Corley gekozen tussen ronde drie en vijf. Cowboys legende Tyron Smith was de grote naam die werd binnengebracht, maar ook guard John Simpson en tackle Morgan Moses, die vorig jaar allebei startte voor de Ravens, gaan een grote rol spelen in het beschermen van Rodgers.

De verwachtingen zijn hoog voor Rodgers, die bij zijn binnenkomst zei dat de Lombardi trofee van de Jets er eenzaam uitzag. Als de Jets er nog een willen winnen moet Rodgers goed spelen. Rodgers heeft sinds week 14 van het 2021 seizoen niet meer dan 300 yards door de lucht gehad in een wedstrijd. De Packers legende moet bewijzen dat zijn oude niveau niet alleen herinneringen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *