Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Giants eerste team met ‘offseason Hard Knocks’

Al jarenlang is ‘Hard Knocks’ heel populair. Hier volgen cameracrews en interviewers een team tijdens het trainingskamp. In de afgelopen paar jaar was al een versie van ‘Hard Knocks’ waar een team midden in het seizoen werd gevolgd. Nu komt er een nieuwe versie, waar een team gevolgd wordt rondom de draft en free agency.

De Giants hebben een interessante lente gehad. Volgens ESPN’s Mike Reiss probeerden ze tevergeefs om de derde selectie te bemachtigen tijdens de draft. Hiermee hadden zij Drake Maye gekozen. De Patriots hielden hun poot stijf en selecteerden zelf Maye met de derde selectie. De Giants wilden de quarterback ondanks dat ze Drew Lock al hadden aangetrokken en Daniel Jones een groot contract tekende slechts dertien maanden eerder.

Jones tekende vorige seizoen een vierjarig contract van 160 miljoen dollar. Toch kunnen de Giants zonder grote repercussies na het 2024 seizoen van dit contract af. Jones is op dit moment nog aan het revalideren van een zware blessure die hij vorig jaar opliep. De Giants lijken, ook fit, niet Jones als de toekomst te zien.

In de draft selecteerden zij receiver Malik Nabers van LSU. Nabers moet de receiver worden die voor het eerst sinds Odell Beckham Jr. in 2018 een 1000 yard seizoen heeft. Nabers heeft overduidelijk het talent daarvoor, maar de quarterbacks die naar hem moeten gooien hebben nog nooit meer dan 3300 passing yards gehad in een seizoen. De Giants lijken op dit moment niet de quarterback te hebben die het beste uit een receiver zoals Nabers kan halen.

Bij deze nieuwe Hard Knocks kan je zien hoe de Giants hun keuzes maakten. Toch is de vraag vooral naar wat niet gezien wordt. De Giants willen waarschijnlijk bepaalde informatie niet naar buiten brengen. Zeker als dit hun spelers, die nog onder contract staan, ondermijnt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *