Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Ravens DC: ‘Kyle Hamilton ultiem schaakstuk’

De Ravens hebben veel goede spelers verloren deze lente. Ze verloren Patrick Queen en Jadeveon Clowney aan de Steelers en Panthers. Dit betekent meer verantwoordelijkheid voor de spelers die het team al had, waaronder All-Pro Kyle Hamilton, die zijn derde jaar in gaat.

Vorig seizoen had Kyle Hamilton een grote impact op de Ravens defensie. Hij behaalde zijn eerste pro-bowl en werd gekozen tot het all-pro first team. Ook bij het kijken van de wedstrijden is zijn impact te zien. Zijn tackles zijn hard en hij speelt op een agressieve manier.

De Ravens gebruiken hem, vanwege zijn multifunctionaliteit, op allemaal verschillende posities. Hij speelt als linebacker, Safety, Nickel en nog veel meer. Dat was te zien in de wedstrijd tegen de Indianapolis Colts, waar hij drie sacks en een forced fumble had in één wedstrijd.

De Ravens gaan nog meer van Hamilton vragen. Hij is pas net 23 en heeft overduidelijk veel talent. De Ravens verdediging was vorig seizoen de beste in de hele NFL. Als zij dit jaar vergelijkbaar succes willen bereiken zal het niveau van Hamilton belangrijk zijn. De multifunctionele speler wil dit jaar goed spelen om een nieuw contract te verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *