Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Chiefs receiver Rashee Rice heeft geleerd van zijn fouten

Na een turbulent voorseizoen wil Rashee Rice geen afleiding meer zijn voor de Kansas City Chiefs. De receiver die zijn tweede seizoen ingaat heeft voor veel rumoer gezorgd deze lente en hoopt na een goed eerste seizoen die lijn door te zetten.

Enkele maanden geleden kwam Rice in het nieuws na een ongeluk. Toen hij en een vriend aan het racen waren op de snelweg was er een crash waarbij zes voertuigen beschadigd werden. Hier wordt hij op dit moment nog voor vervolgd. Een paar weken later was er in Dallas een altercatie waar Rice een cameraman geslagen zou hebben in een nachtclub. Hier gaat Rice niet voor vervolgd worden.

Een jaar geleden werd Rice geselecteerd in de tweede ronde door de Chiefs. In zijn eerste seizoen had hij 938 receiving yards en zeven touchdowns. Ook in de play-offs werd Rice veel gevonden, met 26 recepties voor 262 yards. Rice heeft laten zien dat hij een getalenteerde receiver is, toch moet hij zijn plek op het veld verdienen met goed gedrag buiten het veld. Sinds het tumult begonnen is tekenden receivers Hollywood Brown en Xavier Worthy bij de Chiefs. Worthy werd in de eerste ronde van de draft geselecteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *