Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Matchfixing door Lady Gaga?

Lady Gaga slaagde met vlag en wimpel voor haar vertolking van de Star Spangled Banner. Haar optreden mag zelfs de top 5 in van volksliederen tijdens de Super Bowl. Het lijkt er echter wel op dat de excentrieke zangeres de wedkantoren bewust een loer gedraaid heeft. 

Voor de wedstrijd werd er driftig ingezet of Lady Gaga over de twee minuten en twintig seconden heen zou gaan met het volkslied. Ogenschijnlijk makkelijk ging ze hier overheen. Dit kwam met name omdat ze de laatste ‘Brave’ nogmaals ten gehore bracht. Of dit gepland was, is de vraag. De gevechtsvliegtuigen kwamen namelijk tijdens die tweede ‘Brave’ al overvliegen. De eerste ‘Brave’ was dus al het sein voor hen dat het klaar was en dat die tweede dus niet werd verwacht. Het lijkt wel eigen initiatief van Lady Gaga.

Leidend wedkantoor Bovada gaat hier niet in mee en stelde dat na de eerste ‘Brave’ het volkslied afgelopen was. Precies op twee minuten en negen seconden. Daarmee dus winst voor de mensen die gingen voor ‘under’.

Dit stukje ‘bedonderen’ van Lady Gaga is haar overigens zeker vergeven. Alle critici werden te kijk gezet door het sterke optreden van de popdiva. Dit 49ste volkslied in de 50ste Super Bowl (in GridIron Magazine 4 kon je lezen waarom er één keer geen volkslied was, red.) gaat daarmee met gemak de top 5 in van alle uitvoeringen. Whitney Houston laten we nog even op één staan, maar Lady Gaga was dichtbij. Naast de ‘extra Brave’ kan haar alleen verweten worden dat ze een beetje theatraal werd aan het einde. Hoe dan ook krijgt haar muzikale carrière hiermee wel een herstart met een serieuzere kant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *