Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Odell Beckham jr brengt zijn talenten naar Miami

Een nieuw seizoen betekent voor Odell Beckham Jr. een nieuw team. Beckham heeft een nieuw contract getekend bij de Miami Dolphins dat tot 8.25 miljoen dollar waard kan zijn. In Miami zal de driemaal pro-bowl speler samen spelen met superster receiver Tyreek Hill en quarterback Tua Tagovailoa. 

Miami is op zoek naar play-off succes. De afgelopen twee seizoenen schoten de Dolphins uit de startblokken, maar succes was laat in het seizoen niet aanwezig. Dit jaar is het laatste seizoen waarin Tagovailoa zijn rookie-contract heeft, vandaar de hoge druk op succes. 

Voor Tagovailoa zelf staat er ook veel druk op dit seizoen. De getalenteerde quarterback heeft nog geen nieuw contract ontvangen na de meeste passing yards in de hele NFL te hebben gehad vorig jaar. Met de onzekerheid die nog steeds bestaat over zijn blessuregevoeligheid, zal ‘Tua’ hopen dat Beckham zijn vorm van tien jaar geleden kan vinden.

Het voelt niet zo lang geleden, de opkomst van Odell Beckham jr. Als rookie terroriseerde hij verdedigingen met 1305 receiving yards en 12 touchdowns in slechts twaalf wedstrijden. Na nog twee goede seizoenen werd zijn spel minder. Alhoewel hij, wanneer fit, nog steeds een speler was die goede prestaties neerzette, heeft hij nooit meer dezelfde vorm behaalt.

De afgelopen paar jaar zijn op en neer geweest voor Beckham. Na een luidruchtige exit bij de Cleveland Browns, won hij een Super Bowl met de Rams in 2021. In 2022 speelde Beckham niet, dankzij een blessure die hij opliep in de Super Bowl. Het jaar erop tekende hij een contract bij de Baltimore Ravens. Hier wist hij niet de hoge prijskaart, 18 miljoen dollar, waard te zijn. De receiver haalde slechts 35 recepties voor 565 yards in 14 wedstrijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *