Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Giants Showen Eli The Money

De New York Giants zijn gezwicht voor hun (ster) quarterback Eli Manning. Toen Manning eerder dit jaar om meer geld vroeg barstte een discussie los of hij dat wel waard was? Feit is dat Eli 2 Super Bowl rings en MVP awards heeft. Daar staat dan wel tegenover dat hij middelmatig is tenzij hij met zijn rug tegen de muur staat (4e kwart en tijdens de play-offs).

Desalniettemin hoe ik er over denk blijken de Giants er toch wat geld voor over te hebben om Eli nog enkele jaartjes onder contract te leggen. 84 miljoen dollar maar liefst. Het contact, dat nog niet volledig af is zou tegen vrijdag moeten getekend zijn door beide partijen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *