Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tom Brady als klein kind, Buccaneers kansloos afgeserveerd

De Tampa Bay Buccaneers hebben een harde klap te verwerken gekregen. De ploeg van quarterback Tom Brady kon in eigen huis geen enkele vuist maken tegen de New Orleans Saints. Thuis zonk het schip na een 0-9 eindstand naar de bodem van de oceaan, tot groot ongenoegen van levende legende Tom Brady.

Tom Brady was zelf verantwoordelijk voor twee zure turnovers. In het derde kwart zette hij het op een lopen en verloor hij de bal via een fumble. Hierdoor kon Saints uit het zicht van de Buccaneers komen met de derde fieldgoal. In het laatste kwart gooide de meervoudig Super Bowl kampioen een onderschepping, waarmee de kansen op een comeback gedecimeerd werden.

De rampavond werd nog erger met het verlies van wide receiver Chris Godwin. Vanavond is na een MRI gebleken dat de wide out voor de rest van het seizoen verloren is met een gescheurde kruisband.

Brady liet zich na de fouten helemaal gaan op het veld. Na een turnover schold hij de zijlijn van New Orleans Saints verrot en de quarterback liet zich ook meerdere malen kennen tegenover de referees. Bovenop dit alles gaf Brady ook het slechte voorbeeld aan zijn kinderen door een iPad kapot te gooien in de bench area (verhaal gaat door onder het filmpje).

Voor Brady is afgeserveerd worden even wennen. In zijn hele loopbaan moest hij slechts drie keer genoegen nemen met de hatelijke nul aan zijn kant van de score. De laatste keer dat dit voorkwam was in 2006.

Voor de quarterback lijkt de wedstrijd tegen New Orleans Saints altijd omgeven door voodoo. Sinds hij naar Tampa kwam om zijn loopbaan af te sluiten, won hij in vier pogingen nog nooit van de ploeg uit Louisiana.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *