Cameraman NFL overleeft aanval Washington

Wie afgelopen zondag de wedstrijd Washington Football Team – Philadelphia Eagles keek, kreeg met 5:47 minuten te gaan in het tweede kwart een naar gevoel. Tight end Ricky Seals-Jones probeerde een bal in de endzone te vangen, maar botste hierbij frontaal tegen een cameraman van de NFL. Zowel de speler als de cameraman bleven roerloos op het veld liggen.

De botsing op FedEx Field zorgde er in ieder geval voor dat de tight end met een brancard van het veld af moest. Seals-Jones kwam naar verluidt met het hoofd tegen de camera en daarna tegen de betonnen balustrades van de publiekstribunes. De teamdokters ontfermden zich over de speler en die concludeerde dat hij een nekblessure opliep. Hoofdcoach Ron Rivera kwam gisteren met het bevrijdende nieuws dat de aanvaller niets overhoudt aan zijn run-in met de cameraman.

De cameraman kon na de aanvaring op eigen kracht het veld verlaten. Hij deed dit onder luid gejuich van het publiek. Later keerde hij weer terug naar het veld om zich weer in de loopgraven te begeven.

De hit leverde op televisie wel mooie plaatjes op:

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.