Patriots draften kicker met vervelende tatoeage

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Justin Rohrwasser leek zomaar de zoveelste pick uit de zoveelste draft te worden voor de New England Patriots. Maar enkele dagen nadat hij door de Patriots is gekozen, heeft een van de tatoeages van de student van Marshall al het internationale nieuws gehaald.

Rohrwasser draagt namelijk een tatoeage van ‘The Three Percenters’, een extreem-rechtse militie. Het logo wordt met trots gedragen door extremisten die denken dat het land beter af is zonder de regering. ‘The Three Percenters’ zijn opgericht toen president Barack Obama nog in het Oval Office zat. De groepering beschouwt zichzelf als een moderne groep kolonisten, die zich verplicht voelen tegen het tiranistische bewind van de regering te vechten. Patriots in de extreme vorm van het woord dus.

Rohrwasser liet in een conference call weten dat hij de tatoeage in een opwelling heeft gezet, toen hij nog een rebelerende tiener was. Hij gaf hierbij tevens aan dat hij de standpunten van ‘The Three Percenters’ niet steunt. Eerst gaf de kicker aan dat hij de inkttekening goed zou bedekken, maar inmiddels is hij ervan overtuigd dat hij de lichaamsversiering laat verwijderen.

De ‘The Three Percenters’-verwijzing is niet de enige tattoo op het lichaam van de kicker. Zijn lichaam herbergt ook een Amerikaanse vlag en twee spreuken; ‘Liberty or Dead’ en ‘Don’t Tread On Me’.

Stephen Gostkowski, die vorig seizoen nog ballen trapte voor New England, werd in maart de deur gewezen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »