GridIron

Saquon Barkley favoriet bij bookmakers NFL Draft

Running back Saquon Barkley wordt door de bookmakers getipt om donderdag 26 april als eerste gedraft te worden. De back van Penn State, die voor een fenomenale NFL Combine tekende, levert het winst op voor de gokkers onder ons. Voor elke vier dollar die je op hem inzet, krijg je er in totaal zeven voor terug.

Barkley zorgde tijdens de combine in Indianapolis voor grote ogen. Hij had meer bench press-repetities dan offensive tackle Joe Thomas en een snellere 10-yard sprint dan wide receiver DeSean Jackson. Hij versloeg de 40-yard dash tijd van Devin Hester en sprong bovendien hoger dan Atlanta Falcons wide receiver Julio Jones. In interviews liet hij bovendien zien dat hij de perfecte schoonzoon is. Het wordt erg moeilijk voor Cleveland om zijn spelerskaart niet op te trommelen als ze ‘on the clock’ zijn.

Uiteraard heeft Las Vegas nog wel andere atleten op het oog. Quarterback Sam Darnold levert bijna drie dollar op voor elke dollar die je op hem inzet (14/5). Josh Allen geeft je zeven dollar op elke twee Benjamins.

Als je een gokje waagt op Barkley, dan volg je in ieder geval niet het advies op van NFL-kenner Saman Alzahawi.

Blijf op de hoogte van gave Gridiron-acties en ticketdeals!

* indicates required
Menu