14e kind brengt Cromartie reality-show

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Free agent cornerback Antonio Cromartie heeft vorige week zijn veertiende kind gekregen. Ofschoon hij nog steeds hoopt op een verlenging van zijn NFL-carrière, kan hij dankzij zijn opmerkelijke vruchtbaarheid zijn zakken gaan vullen met een reality-tvshow. Een mooi back-up-plan. 

In 2011 liet Cromartie zich steriliseren. De arts was niet heel kundig, want dochter Jhett Paxton is na tweeling J’adore Nayvi (meisje) en Jynx Revell-Antonio (jongen) al zijn derde kind sinds de ingreep. Of vrouw Terricka Cason is niet zo zuiver op de graat als ze beweert. In de reality-tvshow mogen we het allemaal aanschouwen. Het zal vooral gaan over het huidige gezin Cromartie met zes kids. Naast de drie jongste hierboven heeft het stel nog een dochter Jurzie Blue en zon Jagger Beau-Antonio. Er woont ook nog een dochter in huis van een eerdere relatie van Terricka.

Negen uit acht
Naast de vijf met Terricka Cason was de 33-jarige Cromartie al vrij actief tussen de lakens. Hij heeft nog negen kinderen meer met acht andere vrouwen. In Hard Knocks stond hij als speler van de New York Jets voor schut toen hij in 2010 niet alle namen van zijn kinderen wist te herinneren. Net als de laatste vijf namen zijn ze overigens ook niet allemaal even simpel: Alonzo, Karis Marie, Antonio Jr., Deyjah, Leilani, Tyler Jae, London Jaye en Julian.

Al eerder zou Cromartie voer zijn voor een reality-tvshow, maar zegde hij dit af. Met zoveel kostgangers en alimentatie moet hij nu echter wel toehappen, nu hij werkloos is. Zonde want buiten zijn prestaties buiten de lijnen, was hij geen onverdienstelijke cornerback. Hij bereikte vier keer de Pro Bowl en maakte in 2007 de langste play uit de geschiedenis van de NFL met een 109 yards field goal return. Dat jaar had hij ook de meeste interceptions in de NFL.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Lightning Leiden wint opnieuw

Lightning Leiden heeft opnieuw met grote cijfers gewonnen. Twee weken schoven zij de West-Frisians Outlawz met 0-72 opzij, vandaag heet het slachtoffer Maastricht Wildcats. Lightning

Lees verder »