Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Groningen Giants tarten het noodlot

Op zondagavond werd er hard gelachen om een uitnodiging voor een Tulip Bowl Afterparty van de Alphen Eagles, die door de verloren finale tegen Amsterdam Crusaders geen doorgang kon vinden. Alphen blijkt echter niet het enige team dat voorafgaand aan de finale het noodlot tartte.

Naar nu blijkt liepen ook de Groningen Giants kans om voor schut te staan. In het noorden hadden ze echter lak aan de jinx en zette ze het plan gewoon door: zij namen Championship t-shirts mee naar Amsterdam. De foto is het bewijs dat een aantal teamleden van Groningen de doos met de unieke shirts meteen na de wedstrijd wist te vinden.

Het t-shirt van het ‘Perfect Season’ heeft alle uitslagen van het ongeslagen seizoen van de equipe en wordt vast een collector’s items.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *