Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Lightning Leiden verwelkomt oude krachten

Lightning Leiden overleefde vorig seizoen maar ternauwernood de Eredivisie. De ploeg was een tikkeltje beter dan Nijmegen Pirates in de W/L kolom en mag daarom ook volgend seizoen op het hoogste niveau acteren. De ploeg weet echter dat het hiervoor versterkingen nodig heeft. Ook oud-spelers lijken die boodschap te begrijpen. Zo zijn deze week al twee oud-Lightning spelers teruggekeerd, die direct de offensive line versterken.

Het gaat om Marcel Gips en Coen Stipdonk. Marcel Gips heeft internationale ervaring en was zelfs lid van de Dutch Lions. Hij speelde in 2012 mee toen de ploeg op pad ging naar Oostenrijk. Stipdonk heeft ook op het hoogste niveau geacteerd. Hij speelde nog in het jaar dat Lightning de Tulip Bowl haalde.

Voor mensen die nu beginnen te gniffelen: dat is niet eens zo heel lang geleden. Lightning moest in 2009 het onderspit delven tegen Amsterdam Crusaders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *