Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Dutch Lions 18e op wereldranglijst

De Dutch Lions nemen het op 24 oktober op tegen de Belgian Barbarians, in de hoop een plekje af te dwingen op het Europees Kampioenschap dat in 2016 wordt gespeeld. De website American Football International heeft voorafgaand aan deze interland een wereldranglijst gepubliceerd. Nederland staat op deze wereldranglijst op een 18de plek.

Nederland moet op de internationale lijst Israel net voor zich dulden. De ploeg kwalificeerde zich twee weken geleden al voor het EK door verrassend van Spanje te winnen. Nederland staat net voor Zwitserland, de ploeg waar twee weken geleden nog van werd verloren.

De tegenstander van de Dutch Lions op 24 oktober valt nog net in de Top-25. Belgie wordt door de internationale website als 24ste ingeschat en zou volgens de kenners dus te pakken moeten zijn. Wil je zien hoe de Nederlanders dat doen? Dan kun je tickets bestellen voor het duel in het Mandemakers Stadion.

De Top 5 van de wereld bestaat uit Amerika, Canada, Japan, Mexico en Duitsland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *