Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Titans verlossen Murray van Eagles

Running back DeMarco Murray heeft zijn laatste down gespeeld in Philadelphia. De voormalige sterspeler van de Dallas Cowboys speelt vanaf komend seizoen in Tennessee. Dat kwam beide ploegen maandag overeen. De deal wordt woensdag officieel beklonken, als het free agency-seizoen van start gaat.

Dat Murray niet gelukkig was in Philadelphia, is een understatement. Hij werd door Chip Kelly gehaald als de absolute ster, maar werd naar vaker aan de kant gehouden dan hem lief was. Daar leed zijn spel onder, vond hij zelf. De Eagles wilden hem enigszins tot rust laten komen na zijn bizarre seizoen bij de Cowboys en maakten hem een combo met Ryan Mathews. Tot onbegrip van Murray, die niet te verlegen was om zijn ongenoegen in de kleedkamer te laten blijken.

Nu mag Murray het dus laten zien in Tennessee, waar hij een tandem gaat vormen met quarterback Marcus Mariota. Hij is echter de overduidelijke nummer 1 op de depth chart van de Titans, zoals hij dat zelf graag ziet.

Dat de Eagles schoon schip maken na het ontslag van Kelly, is overigens ondertussen wel duidelijk. Niet alleen Murray werd namelijk de deur gewezen, ook cornerback Byron Maxwell en linebacker Kiki Alonso spelen niet langer in Philly. Beiden sluiten woensdag officieel aan bij de Miami Dolphins. Daarmee zijn drie spelers die door Kelly werden gehaald, allemaal alweer weg. Alleen het vertrouwen in Sam Bradford werd kracht bijgezet met een contractverlenging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *