Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Hall of Fame spelverdeler bijt kop van rauwe vis

‘Hall of Fame spelverdeler bijt kop van rauwe vis’ is niet een headliner die je meteen verwacht op Gridiron.nl, maar aangezien het heugelijke feit daadwerkelijk heeft plaatsgevonden, kunnen wij niets anders dan er over berichten.

Het gaat niet goed met de kijkcijfers van ESPN en dus heeft de zender alle aandacht nodig die het kan gebruiken. Dat beseft ook Hall of Fame quarterback Steve Young, die momenteel zijn brood onder andere verdient als analist bij de sportzender. Young twijfelde dan ook geen moment toen hij zag dat een Seattle Seahawks-supporter tijdens een schol van de viskar pakte en de kop eraf beet.

Het voorval vond plaats in de pregame show van de Monday Night-kraker tussen Seattle Seahawks en Atlanta Falcons. De actie van de ‘rauwdouwer’ kreeg snel navolging, toen Young besloot dan ook maar een vis te onthoofden. Receiver Randy Moss stond er bij en keek er (verbouwereerd) naar. Toch weerhield het hem er niet van om ook de tanden in het waterleven te zetten. Het hapje van Moss was echter aanzienlijk kleiner. Watch for yourselves!

 

Eet jij liever hamburgers en brownies in plaats van rauwe vis? Gridiron organiseert begin februari weer een grandiose Super Bowl Party in Hard Rock Cafe Amsterdam. Voor 75 euro heb je een grandiose avond met all-you-can-eat-food en drank. Koop hier je tickets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *