Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Las Vegas wil nog meer geld verliezen met NFL

Las Vegas is afgelopen zondagavond door het stof gegaan voor de weddenschappen rondom Super Bowl LII. Grote gokkartels als MGM en William Hill gingen grote weddenschappen aan voor Philadelphia. In totaal kreeg Vegas vijf bets van meer dan 1 miljoen dollar te verwerken; vier van de vijf bets geloofden dat de Eagles de Super Bowl naar zich toe zouden trekken.

Ook de normale weddenschappen liepen scheef. 61,5 procent van de point-spread weddenschappen in Caesars Palace  waren in het voordeel van de ploeg uit Philadelphia. In totaal ging 70% van al het gokgeld richting het groen-witte potje. Bij William Hill was het aantal weddenschappen tegen de point-spread zelfs 85%.

De wedkantoren lijken niet te hebben geleerd van hun fout. Wie nu gokt op de Super Bowl winnaar van volgend jaar kan daar steenrijk mee worden. Volgens Vegas zijn de New England Patriots de gedoodverfde favoriet om Super Bowl LIII in Atlanta, Georgia, naar zich toe te trekken. Aangezien het team nogal onderhevig is aan wat veranderingen, lijkt dat momenteel echter koffiedik kijken. Voor elke 2 dollar die je nu inlegt op de Patriots krijg je er 9 voor terug.

Wie verder kijkt, ziet enkele aardige quoteringen die een gokje waard zijn. De Atlanta Falcons hebben volgend seizoen de kans om de Super Bowl in het eigen nieuwe Mercedes Benz Dome te spelen. Wie een gokje waagt op Matt Ryan en consorten, die krijgt voor elke dollar momenteel 16 dollar terug. Voor potentiele titelkandidaten St Louis Rams en Jacksonville Jaguars is Vegas zelfs nog vrijgeviger. Deze twee ‘hot teams’ cashen 20 dollar voor elke dollar in de pot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *