Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Justin Herbert snelste naar 500 completions

Quarterback Justin Herbert is de eerste quarterback in het Super Bowl tijdperk die voor zijn 20ste basisplaats meer dan 500 completions voltooid. Herbert bereikte de mijlpaal in de 28-14 gewonnen wedstrijd tegen Las Vegas Raiders. Door de overwinning staan de Chargers bovenaan in de AFC West.

Herbert gooide drie touchdown passes in het duel, dat door onweer een half uur vertraging opliep. Opmerkelijk, want het is de eerste keer dat een wedstrijd in een overdekt stadion hier hinder van ondervindt. Op de tweede ring bevinden zich echter enkele openingen en de autoriteiten wilden geen risico lopen: het is pas het tweede seizoen dat het SoFi Stadion open is en de eerste keer dat er een onweersbui overtrekt tijdens een wedstrijd.

De Raiders hadden voorafgaand aan de wedstrijd de mogelijkheid om een record van de New England Patriots uit de boeken spelen door meer dan 400 offensive yards op te rakelen. Tegen de Chargers kwamen de Raiders echter niet uit de verf.

Het is voor het eerst sinds 2014 dat de Los Angeles Chargers zo laat in het seizoen bovenaan staan in de divisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *