4x per jaar 80+ pagina's Gridiron op je deurmat & het Gridiron Jaarboek?

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind september. Om ook op bondsniveau mee te kunnen met de hernieuwde activiteit, zoekt de bond nu enkele nieuwe bestuursleden.

Op de site van de AFBN is te lezen dat het gaat om een secretaris en om een bestuurslid PR & Communicatie. Van de secretaris wordt verwacht dat deze de notulen van het bestuursoverleg en de ALV maakt. Bovendien houdt de secretaris een scherp oog op de statuten, reglementen en planningen. Bovendien zorgt de spil voor de verdeling van de communicatie richting portefeuillehouders.

De bestuursfunctie PR & Communicatie is vacant sinds 20 augustus 2020, toen bestuurslid Jan Michels de werkzaamheden neerlegde. Nieuwe voorzitter Ronald Everduim heeft de taken tijdelijk op zich genomen, maar getuige de uitvraag op de site komt daar nu een einde aan. De PR & Communicatieman zorgt ervoor dat de sport meer bekend wordt in Nederland met de middelen die beschikbaar zijn. Tevens stuurt deze persoon commissies aan op het gebied van PR, Events en Nationale Kampioenschappen. De bestuurder is het eerste aanspreekpunt voor de media en krijgt zodoende dus ontzettend veel te maken met de redacteuren van Gridiron.

Durf je de uitdaging aan? Een mailtje naar info@afbn.nl is snel gestuurd!

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.