Boete Seahawks voor fysieke training

De Seattle Seahawks en met name headcoach Pete Carroll moeten oom Roger Goodell een aardige cent afstaan. Volgens bronnen van ESPN dokken Carroll en de Seahawks meer dan 300.000 dollar voor het schenden van CBA-afspraken.


Als onderdeel van de nieuwe arbeidsovereenkomst (CBA) mogen clubs geen trainingen met ‘contact’ hebben, tijdens de off season. Een training op 18 juni gaat Carroll nu een ton kosten, en de ‘Hawks meer dan 200.000 dollar.


Daarnaast verliest Seattle twee minicamp trainingen dit jaar. In een league waarin al minder getraind wordt zijn de minicamps waardevol om rookies up to speed te krijgen en het roest van de veteranen af te poetsen. Die twee verloren trainingen doen de Seahawks misschien wel meer pijn dan de dollar.


In 2012 kregen de Seahawks al eerder een soortgelijke boete en straf van de league. Iets zegt me dat ze schijt hebben aan de regels. Zolang hun manier van doen, hun filosofie over football, ze richting Lombary Trophies blijft duwen, zie ik de gang van zaken niet veranderen.Kijk vooral ook Pete Carroll’s gesponsorde, maar daarom niet minder waardevolle, mening over trainen:What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.