Broncos’fans willen Flacco Neerhalen

Een levensgrote afbeelding van Ravens quarterback Joe Flacco op het Mile High Stadium van de Denver Broncos heeft kwaad bloed gezet. Er is een online petitie gestart om de NFL te bewegen het doek, dat hangt naast hun eigen quarterback Manning, te verwijderen. Mocht dit niet slagen, dan is er een hoge bereidheid om het kwaadschiks te verwijderen. En dit is overigens allemaal de schuld van de honkballers van de  Baltimore Orioles. 

De wedstrijd in Denver tussen de Broncos en de Ravens is volgende week donderdag de openingswedstrijd van het seizoen. Een wedstrijd die samen met wedstrijden in Londen en de Super Bowl een speciale status hebben bij de NFL. Het wordt gezien als een speciaal evenement en daarbij is het gebruikelijk dat de sterspelers van beide ploegen groot aan het stadion worden opgehangen.

De fans van de Denver Broncos zien het echter als een thuiswedstrijd. Zeker omdat zij niet om deze seizoensopening hebben gevraagd. Normaal gesproken speelt de winnaar van de Super Bowl in het eigen stadion de openingswedstrijd. De Baltimore Ravens delen echter de parkeerplaats met het nabij gelegen honkbalstadion van de Baltimore Orioles. Deze club speelt volgende week donderdag ook een thuiswedstrijd. Eentje die al geboekt stond en de honkballers weigeren de wedstrijd te verplaatsen voor de openingswedstrijd van de NFL.

En dus moest de NFL op zoek naar een alternatief affiche en werd gekozen voor een rematch van een spannende playoff wedstrijd van vorig jaar tussen de Ravens en de Broncos. En omdat dit niet kan in Baltimore… dan maar in Denver. Vette pech voor de fans van de Broncos. Zij kunnen hoog en laag springen over de grote poster van Joe Flacco. De NFL gaat deze echt niet verwijderen. Dan maar sportieve revanche op de Gridiron.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.