Carson Palmer casht vanuit het ziekenhuis

De Arizona Cardinals zijn genaaid! Slechts dagen na het verlengen van zijn contract (drie jaar, 50 miljoen) blesseert Carson Palmer zich. De Cards vrezen dat hun quarterback zijn knieband of banden heeft gescheurd.

Palmer blesseerde dezelfde (linker) knie al eerder in zijn carrière. Arizona bewees overigens gewoon te kunnen winnen zonder hun voorganger. De defense deed wat hij al het hele jaar doet: Het zooitje oprapen. Patrick Peterson pakte twee interceptions (één voor een score) en de ‘No Fly Zone’ hield de Rams na een matige eerste helft in check: 31-14.

Elke droom van de Cards als mogelijke thuisploeg voor een Super Bowl lijkt met de blessure wel te vervliegen. Vervanger Drew Stanton deed het eerder best aardig als vervanger en gisteren gooide hij de enige touchdown voor Arizona. Maar hij is geen Palmer. Hier is hoe steady Palmer was, tot nu toe dit seizoen.

271 Yards per game (negende in de league), 11 touchdowns en slechts 3 interceptions in vijf-en-een-halve wedstrijd. Ook zijn QB rate is, onder quarterbacks die veel snaps namen top tien in de league.

Het is nog veel te vroeg te speculeren over de gevolgen van de blessure voor Palmer’s toekomst in Glendale, Arizona. 21 Miljoen dollar van zijn contract is ‘guaranteed’ en de 8-1 Cardinals gaan niet in de top van de draft picken. Waarschijnlijk staat Palmer volgend jaar dus weer gewoon aan het roer in de woestijn. Wij juichen voor hem.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.