Eerste Hilversum Hurricanes thuiswedstrijd reeds verzet

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Gisteren berichtte Gridiron.nl al over de mogelijke afgelastingen in de AFBN Eredivisie en Eerste Divisie. Kennelijk is Koning Winter achter onze rug om op hoge Noren richting het AFBN-bondsbureau gestapt, want de eerste verschuiving was bij het plaatsen van het bericht al een feit. De wedstrijd Hilversum Hurricanes – 010 Trojans/Spijkenisse Scouts gaat zaterdagavond niet door.

Het bestuur van Hilversum had begin februari al op de Siberische winter geanticipeerd en de wedstrijdcommissie gevraagd de wedstrijd eruit te gooien. Het heeft er alle schijn van dat de returnwedstrijd op 29 april nu eerst op het programma staat.

Doordat de wedstrijd niet doorgaat spelen beide ploegen op 4 maart pas voor het eerst. Hilversum Hurricanes gaat dan op pad naar Lelystad Commanders.  010 Trojans/Spijkenisse Scouts speelt op locatie Spijkenisse tegen Arnhem Falcons.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »