4x per jaar 80+ pagina's Gridiron op je deurmat & het Gridiron Jaarboek?

Eerste wedstrijden Amsterdam Panthers uitgesteld

Wie verwacht aanstaande zondag de verliezend finalist Alphen Eagles in actie te zien op het sportcomplex van de Amsterdam Panthers komt bedrogen uit. De bond heeft de eerste wedstrijden van het seizoen van de hoofdstedelijke formatie opgeschort naar maart.

In een bericht van de bond aan haar leden schrijft voorzitter van de wedstrijdcommissie Erik de Jonge dat de Panthers hebben aangegeven momenteel niet voldoende spelers op te been te kunnen krijgen. Interne bronnen geven aan dat de club keihard vecht om alsnog een goed seizoen op de mat te kunnen leggen.

De Amsterdam Panthers hebben hierom een verzoek gedaan bij de bond om te kijken wat de mogelijkheden zijn om toch te kunnen spelen. Hieruit is voor de optie gekozen om de eerste drie Panthers-wedstrijden naar maart te verplaatsen. Hiermee handelt de bond naar haar beste mogelijkheid. Een andere optie is om de Amsterdamse ploeg de wedstrijden te laten forfaiten of uit de competitie te halen, maar dat scenario is voor niemand positief. In poule B worden in dat geval slechts zes wedstrijden per team speelt.

Door het verplaatsen van de wedstrijd Amsterdam Panthers – Alphen Eagles worden er deze zondag dus maar twee Eredivisie-wedstrijden gespeeld. In Groningen maken de plaatselijke Giants hun Eredivisie-debuut tegen Hilversum Hurricanes, terwijl Arnhem Falcons afreist naar Lightning Leiden. Voor een compleet overzicht van het wedstrijdschema, raadpleegt u de bondswebsite www.afbn.nl

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.