Errol Zeefuik bevestigt: hoofdcoach Alphen Eagles

Errol Zeefuik is de nieuwe headcoach van Alphen Eagles. Zeefuik volgt Estrus Crayton op, de Amerikaanse coach met wie de Alphense leiding in juli van dit jaar brak.

Zeefuik reageerde kort na het verschijnen van het oorspronkelijke artikel op gridiron.nl op het gerucht. “Het gerucht is waar,” zo gaf hij kort aan. De nieuwbakken coach heeft ervaring als positiecoach en volgde vorig seizoen een coaching clinic in Duitsland. “En hiernaast heb ik ontzettend veel geleerd van de kundige coaches ,met wie ik de afgelopen jaren heb mogen samenwerken met de Maastricht Wildcats en de Eagles.”

Zeefuik, een offensive lineman, blijft ook actief als speler van de Eagles. Tenminste, als zijn knie het spelen nog langer toelaat. De lineman onderging na de laatste wedstrijd van de Dutch Lions een kijkoperatie, voor een blessure waar hij al twee jaar mee rondliep.

Zeefuik speelde in het verleden onder andere voor de Rotterdam Trojans en de Maastricht Wildcats. De lineman werd de afgelopen drie jaar drie keer landskampioen. De 1,87 meter lange footballspeler is ook van vaste waarde voor de Dutch Lions, het nationale team van Nederland.

Alphen Eagles begint hiermee met een schone lei voor het nieuwe bestuur. Voorzitter Arno Haver Droeze legde onlangs de voorzittershamer neer. De functie is tijdelijk overgenomen door penningmeester Corne van Vliet.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.