Extra kosten AFBN voor boekenonderzoek

Op de ALV van zaterdag 11 juni heeft de bond de ledenvergadering gevraagd voor extra budget om de financiële huishouding op orde te krijgen voor 2021.

De kascommissie —een samenstelling van twee onafhankelijke verenigingen die de boeken doorlichten en daar advies over uitbrengen- gaf een aantal weken geleden een signaal af dat er zaken in de boeken van de AFBN niet klopten. Hierdoor trok het AFBN bestuur aan de bel en werd er boekenonderzoek verricht.

Op basis van die bevindingen moesten er aanpassingen gedaan worden om de financiële jaarverslagen op orde te krijgen. Een bedrag van 1500 euro is gealloceerd om de boeken van 2020 op orde te krijgen. Nu moet er dus extra budget komen om ook 2021 in de boeken te krijgen. Dit zijn kosten om voor een periode van vier weken een administratiekantoor in te huren om alle werkzaamheden te corrigeren. De ALV is hiermee akkoord gegaan.

De AFBN heeft er belang bij de boeken op orde te hebben. De ambitie om deel te nemen aan de Olympische Spelen en de huidige status binnen NOC*NSF maakt een grondige aanpak essentieel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.