Hawk, Bush gecut uit NFC North

Er liggen twee waardevolle veteranen voor het oprapen als free agents in de NFL. Reggie Bush (Detroit Lions) en AJ Hawk (Green Bay Packers) moeten op zoek naar een nieuwe club.

De teams namen afgelopen woensdag afscheid van hun ervaren krachten. Bush was jarenlang een featured back. Hij tekende in 2013 bij de Lions en had een succesvolle 1000+ yards campagne in zijn eerste jaar. In 2014 kon hij niet gezond blijven en zag Detroit een andere back opstaan in Joique Bell. Het maakte Bush overbodig en een ander team kan een goede hebben aan de 29-jarige RB. Bush, die ook een aardige bal kan vangen, haalde in zijn carrière al zo’n 9000 ‘all purpose’ yards en meer dan vijftig touchdowns.

Bush wordt volgend jaar waarschijnlijk minder vaak getackled door AJ Hawk, divisie-rivaal bij de Green Bay Packers. Ook Hawk, een linebacker, is gecut door zijn club. Hawk is één van de meest ervaren verdedigers voor de Pack. Volgens ESPN luidt zijn vertrek dan ook een make over van de D in. Hawk miste in negen jaar slechts twee wedstrijden bij Green Bay. Hij verzamelde al bijna 1000 tackles, met negentien sacks en negen interceptions.

 

 

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.