Jerry Jones ontkent bestaan van ‘Zeke’

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Een verhaal van bijbelse proporties: was het niet apostel Petrus die ontkende iets van het bestaan van Jezus Christus te weten? In Dallas hebben ze nu een eigen spin-off op dit verhaal.

Gevraagd naar de hold-out van ster running back Ezekiel Elliott antwoordde de eigenaar van de Dallas Cowboys “Zeke wie?”. Jones dacht die grap te kunnen maken, omdat rookie running back Tony Pollard net had laten zien de kunst van het rennen aardig onder de knie te hebben. Pollard liep in de preseason contest Los Angeles Rams vijf keer voor 42 yards en een touchdown.

Jones herpakte zich en richtte zich meteen tot de camera om Ezekiel zelf toe te spreken. “Wij hebben gewoon lol. Maar uiteraard niet ten koste van jou,” aldus de excentrieke miljonair.

Kamp Elliott kon de woorden niet zo waarderen. Zowel de makelaar als de speler vonden het getuigen van weinig respect. Elliott is momenteel een hold-out van trainingskamp in de hoop er een beter contract uit te slepen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »