Jerry Jones zit Commissioner op de huid

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Zondagnacht werd Dallas Cowboys eigenaar Jerry Jones voorafgaand aan de wedstrijd tegen Philadelphia Eagles in het zonnetje gezet, omdat hij is toegetreden tot de NFL Hall of Fame. Jones sprak tijdens zijn halftime speech over het verbeteren van de NFL, een rechtstreekse sneer richting Commissioner Roger Goodell.

Jones is een beetje klaar met de Commissioner, alhoewel de excentrieke rijkaard er meteen bij laat weten dat dit niets van doen heeft met de schorsing van zijn ster running back Ezekiel Elliott. Jones vindt dat de contractbesprekingen met de hoogste functionaris in de footballwereld niet goed zijn ingestoken en vindt dat de macht van de Commissioner moet worden ingeperkt.

Vorige week lekte een brief van de NFL aan het adres van Jerry Jones uit. In de brief wordt gesteld dat zijn opruiende gedrag om de National Football League te ondermijnen niet onbestraft kan blijven.

Jerry Jones wil alleen maar dat de Commissioner ‘accountable’ is, omdat hij in zijn ogen de meest invloedrijke persoon van de National Football League is.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email