Kansas City Chiefs nog steeds ongeslagen

De Kansas City Chiefs zijn nog steeds ongeslagen. De ploeg uit Missouri versloeg het zwalkende Houston Texans met 17-16. Met de overwinning zijn de Chiefs het eerste team uit de geschiedenis van de hedendaagse NFL die zo laat in het seizoen nog ongeslagen zijn met een nieuwe hoofdcoach (Andy Reid) en een nieuwe quarterback (Alex Smith).

Het was Smith zelf die de Chiefs een 14-10 voorsprong bezorgde, met een merkwaardige play. Smith probeerde op de play de handoff af te geven aan running back Jamaal Charles, maar deze was de verkeerde kant uit gelopen. Toen Smith het misverstand inzag, zette hij het zelf op een rennen. Met succes. Smith werd de eerste Chiefs speler anders dan Charles, die dit seizoen een running touchdown scoort.

Met de overwinning staat Chiefs bovenaan in de AFC West, omdat naaste concurrent Denver Broncos een zure nederlaag leed tegen de Indianapolis Colts.

Houston moet zich ondertussen met het verlies achter de oren krabben. Houston begon het seizoen met titelaspiraties, maar heeft inmiddels vijf wedstrijden op rij verloren en gaat in de AFC South alleen de puntloze Jacksonville Jaguars voor.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.